Om oss

Om du har insikt och vision kommer du att äga framtiden


Denna region i världen, liksom andra regioner, där befolkningens ålder ökar och åldrandetakten kommer att öka, och år 2050 kommer åldrandet i Gulfländerna att nå sin topp, med 20,66 procent, vilket är den högsta nivån i världen. Arabregionen följt av arabländerna i Nordafrika.
Mashrek-länder och minst utvecklade länder. Det innebär att efterfrågan på åldrande tjänster och produkter kommer att växa, men erfarenhet är här inte bara ett mått på kunskap om marknads- eller kundtrender. Perception spelar en roll för att förutsäga framtiden så att vi kan korsas med människors och kunders behov. Nordic Home Care Solutions har visionen och framsynen som möter framtiden här.

VARFÖR VÄLJA OSS


Vår expertis inom vård- och omsorgssektorn i Skandinavien har gjort att vi kan kombinera erfarenheter och produkter som ger mervärde till människor som behöver hjälp. Vår djupa kunskap om kulturen och vår förståelse för behoven i olika samhällen över hela Mellanöstern gör det möjligt för oss att noggrant välja ut tjänster och produkter för att passa behoven hos människorna i denna del av världen.

Kunskap


  • Akademiska kurser


  • Yrkesutbildning


  • KonsultverksamhetVerktyg


  • Välfärdsteknologi


  • Tillgänglighetsenheter


  • Dagliga hjälpverktygr


FÖRTROENDE ÄR BARA EN AV DE SAKER VI BYGGER BRA

MÖT VÅRT TEAM

Träffa en del av vårt team som är glada över att träffa dig

MIJBEL AL-SWAIT

Founder & CEO


Många års inspirerande arbete inom vårdsektorn över hela Skandinavien. Specialiserad inom området äldre och personer med särskilda behov.


MARIAM ALWAN

Operation Manager


Kommer från banksektorn för att kombinera sin erfarenhet med kunder och dess noggrannhet i siffror för att berika arbetet med nya ekonomiska horisonter.


SANA MOHAMMAD

Coordination Officer


En ungdomlig anda som ger torr koordination och stela möten en annan anda, smidighet och oöverträffad flexibilitet


Vi bygger ett nytt koncept för äldreomsorg och personer med särskilda behov. Vi samarbetar gärna med dig!

ACCESSABILITY EXPO DUBAI 2022