Lika värld.. lika chanser


Vi tillhandahåller program höga praktiska lösningar via effektiv utrustning och välfärdsteknik kombinerat med professionell utbildning och utbildning i ett uppdrag att förbättra tillgängligheten, rörelsefriheten, kunskapen och kvaliteten på vården för äldre och personer med särskilda behov.

Följ med oss ​​på vår resa mot en mer jämlik värld för alla

Vi på Nordic Home Care Solutions vet att en hand, hur stark den än är, inte kan klappa. Därför försöker vi, genom vårt breda nätverk av partners, implementera vår vision och vårt mål att skapa en jämlik värld för alla äldre och människor med särskilda behov. Det är därför vi välkomnar alla möjliga partnerskap som delar vår vision om en värld lika med alla , oavsett de mentala och fysiska utmaningar de möter.


Kontakta oss för fler möjligheter

 
 
 
 

Affärsenheter


Vi tror att tillhandahållande av integrerade tjänster är det som gör att äldre och personer med särskilda behov kan fortsätta en aktiv livsstil. Därför arbetar vi med att hitta lösningar, och vi fortsätter att söka efter tjänster och produkter som höjer hälsa, rörlighet och livskvalitet och minskar risken för olyckor bland äldre och personer med särskilda behov genom vårt tjänsteutbud.

Välfärdsteknologi Vårt företag är aktivt involverat i att driva på för utbyggnaden av digitala hjälpmedel inom området hemtjänst i den arabiska regionen genom att tillhandahålla de bästa lösningarna och tjänsterna baserade på högteknologi för att förbättra våra kunders förmåga att tillhandahålla nya, mer effektiva och effektiva modeller för vård och omsorg i samhällsmiljön. Detta uppkopplade tillvägagångssätt hjälper till att tillhandahålla rätt nivå av proaktivt stöd för att leverera tjänster som är lämpliga för framtiden.


LÄS MER


Utbildning och TräningVi tillhandahåller akademisk utbildning, träning och rådgivning för hemtjänstleverantörer som främjar en avancerad hemvårdskultur och högkvalitativa produkter som hjälper personer över 60 och personer med särskilda behov att leva ett självständigt, aktivt liv.


Utöver vår specialisering inom utbildning och träning inom hälsoområdet erbjuder vi en rad specialiserade kurser inom det sociala och pedagogiska området och anordnar kurser för att höja effektiviteten och kompetensen och höja nivån på övergripande kunskaper i teori och praktik. Har du ett specifikt behov av en utbildning för dina anställda? Vi hjälper dig att utforma och genomföra specialkurser som passar ditt utbildningsbehov.


LÄS MER


Sixtyzone.com

Sixtyzone.com


Sixtyzone.com är den första heltäckande och integrerade plattformen i Mellanöstern som betjänar människor över sextio och personer med särskilda behov, och erbjuder mer än två tusen noggrant utvalda produkter med EU-kvalitet och standarder. Årligen kommer två tusen nya produkter att läggas till plattformen, som kommer att täcka hela regionen med start från Dubai.


LÄS MERMULTIMEDIA

Kampanjvideo för lanseringen av Sixtyzone-plattformen 2021 i Mellanöstern.

Al-Ghad TV-bevakning av lanseringen av den första plattformen för äldre och personer med särskilda behov i Mellanöstern.

Vi är officiell arrangör av ACCESSABILITY EXPO DUBAI 2022
 Ansök nu!